Lapplands Djurklinik

 

 

LAPPLANDS DJURKLINIK

Ett toppmodernt djursjukhus till Umeå

 

Välkommen till Lapplands Djurklinik, din pålitliga partner för djurvård i norra Sverige! Med över ett decennium av erfarenhet och en passionerad personalstyrka på över 60 veterinärer och vårdpersonal strävar vi ständigt efter att erbjuda den bästa vården för dina fyrbenta familjemedlemmar.

Vi är stolta över att vara den största kliniken i norra Norrland med inte mindre än 38 POL-rum och 15 moderna operationssalar. Detta ger oss möjlighet att hantera både rutinmässiga kontroller och avancerade ingrepp med precision och omsorg. Vår styrka och kraft ligger i att vi ägs och drivs lokalt, vilket gör att vi kan förstå och anpassa oss till de specifika behoven hos djurägare i vårt område.

Vi kombinerar vår avancerade utrustning med vår breda expertis och internationella nätverk för att erbjuda en omfattande vårdupplevelse för ditt djur. Hos oss är varje djur unikt och vi strävar alltid efter att skapa en trygg och bekväm miljö för dem.

Vi tror på att bygga starka relationer med djurägare och vi ser fram emot att vara ditt förstahandsval av veterinärklinik. Vår passion för djurens välbefinnande går hand i hand med vårt engagemang för att skapa en trivsam arbetsmiljö för våra medarbetare.

Just nu är vi särskilt entusiastiska över vårt kommande projekt i Umeå där vi planerar att öppna ett toppmodernt djursjukhus. Vår ambition är att kunna erbjuda invånarna i Umeå och dess omgivningar den bästa veterinärvården på plats. Vi är angelägna om att höra dina tankar och idéer angående den framtida veterinärvården i Norrland. Dela gärna med dig av dina åsikter genom att kontakta oss på umea@lapplandsdjurklinik.se.

Vi är glada att vara närvarande på alla platser mellan Kiruna och Skellefteå och ser fram emot att vara en del av ditt djurs hälsosamma och glada liv. Tveka inte att kontakta oss för att boka tid eller få mer information om våra tjänster. Tillsammans kan vi ge ditt husdjur den omsorg och kärlek det förtjänar.

Vi ses på Nordic Dog Days i augusti!🐶