OM NORDIC DOG DAYS

 

EN FOLKFEST FÖR HUNDÄLSKARE

Nu arrangeras för första gången hundmässan Nordic Dog Days på Nolia i Umeå, under 2021 blir det ett helt digitalt event fördelat på två olika tillfällen. Från och med 2023 träffas vi fysiskt under en två dagar lång mässa! Oavsett om du redan har hund, är sugen på skaffa hund eller bara helt enkelt älskar hundar så är du varmt välkommen till Nordic Dog Days. En folkfest för hundälskare!

Intresset för hundar är stort och bara i norra Sverige finns över 150 000 registrerade hundar. Här behövs en mötesplats, en hundmässa, och den kommer att locka allt från nyfikna och nyblivna hundägare till inbitna entusiaster och erbjuda ett brett utbud av aktiviteter, tävlingar, produktmässa och mycket mer. 

Hunden i fokus

På hundmässan kommer hunden att vara i fokus, bland annat kommer vi att lyfta hundar som används inom en mängd högkvalitativa verksamheter för att visa på hur viktig hunden kan vara för vissa grupper i samhället.

För vem?

Nordic Dog Days är för dig som älskar hundar. Oavsett om du funderar på att skaffa hund, är hundägare, arbetar med hundar eller om du vill få en härlig och lärorik hundupplevelse. Läs mer om vad du som besökare kan förvänta dig här.