FÖR UTSTÄLLARE


Vill du synas och vara med och träffa tusentals hundintresserade?

Navet i hela Nordic Dog Days kommer att vara den stora produktmässan där våra samarbetspartners och utställare kan visa upp och sälja sina produkter och nätverka tillsammans med tusentals besökare.

Förutom de vanliga utställarplatserna erbjuder vi även ett begränsat antal partnerpaket: Huvudsponsor, och Dogdaypartner som erhåller bättre utställarplatser och möjlighet till bättre exponering och andra fördelar som vi gärna berättar mer om. 

Montrar finns i följande storlekar:
  • 4 m²
  • 8 m²
  • 12 m²
  • Kontakta oss om du har frågor eller andra önskemål

Välj rätt montertyp

2x3 m - 10600 kr

Den mest populära montern! Här får ni gott om plats att dekorera för att synas väl på mässan, utan att det blir allt för stort. Passar perfekt för er som tydligt vill visa upp er mot besökarna men ändå hålla nere kostnaderna. Lagom yta för 1-3 personer.

En stor monter där ni verkligen kommer att synas! En bred monter som gör att besökarna kommer att lägga extra märke till ert företag. Bygg upp en egen liten värld bjud in besökarna i ert rum. Här får du riktigt bra exponering mot Norrlands hundälskare. Lagom yta för 2-4 personer.

I samtliga monterpaket ingår platshyra, grundavgift, utställarförsäkring, vitmålade väggar, matta, eluttag, förråd, informationsdisk, spotlights och städning alla mässdagar. Det kommer att finnas möjlighet att hyra ytterligare monterservice och inredning.