BESÖKARE

Välkommen!

Oavsett om du redan har hund, är sugen på skaffa hund eller bara helt enkelt älskar hundar så är du varmt välkommen till Nordic Dog Days. En folkfest för hundälskare! Här kan du lyssna på intressanta föreläsningar; från fysioterapeuter till hundpsykologer, du kan också inspireras och handla alla möjliga tillbehör och produkter till din hund. Kom och njut av tre dagar fyllda med hundaktiviteter.

Är du en hundälskare?

Om du delar vår passion så är detta mötesplatsen för dig. Under tre dagar förvandlas Noliahallarna i Umeå till norra Sveriges största folkfest för hundälskare. Här kommer hunden att vara i fokus, bland annat kommer vi att lyfta hundar som används inom en mängd högkvalitativa verksamheter för att visa på hur viktig hunden är i samhället. Här finns föreläsningar, uppvisningar och tävlingar, rastorg, leverantörsmässa med massor av hundprylar. 

Sugen på att skaffa hund?

Att köpa hund är ett underbart men stort beslut. På Nordic Dog Days kommer vi att ha ett ras-torg, där du kan få guidning. Här kan du träffa olika raser, fråga experter om och få information om olika egenskaper och personligheter. Här får du också hjälp att hitta uppfödare och den hundras som passar dig och din situation bäst. Här finns alla möjligheter att bli den bästa hundägaren.

Är du hundägare?

Du kommer att få tips och idéer hur du kan utveckla din relation med din hund för att livet med hund ska bli ännu roligare och än mer glädjefyllt. På mässan kommer du träffa andra hundägare, specialister och experter. Har du med egen hund kan ni upptäcka nya hundsporter, se nya träningsmetoder och utforska vilken nytta hundar kan göra i vardagen.

Något för hela familjen?

En dag på Nordic Dog Days är ett paradis för barnfamiljen. Här kan ni upptäcka nya hundraser, uppleva hundsport och se uppvisningar med polishundar. Om någon blir trött på det så kan ni besöka Kids Corner där ni får en ansiktsmålning eller lyssnar på en spännande hundhistoria. Planera in en wow-upplevelse för hela familjen.